Co-proprietar al unei mari companii hoteliere, Robert De Niro deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre

0
Publicat:

Celebrul actor Robert De Niro, în calitate de co-proprietar al unei mari companii hoteliere, urmează să deschidă două hoteluri de lux în Bulgaria, dintre care unul pe litoralul Mării Negre, la Varna, iar celălalt într-o clădire istorică din Sofia.

Robert De Niro este co-proprietar al unei mari companii hoteliere, foto arhivă
Robert De Niro este co-proprietar al unei mari companii hoteliere, foto arhivă

Nobu Hospitality, compania hotelieră cu sediul în SUA la care Robert De Niro este co-proprietar, este cunoscută pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux. Acum, în cadrul unei colaborări cu investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins, compania americană va construi pe litoralul mării Negre un hotel care promite condiţii extraordinare de cazare, dar şi experienţe culinare rafinate.

Prin cele două hoteluri din Bulgaria, Nobu Hospitality, care a fost fondată în anul 1994, vrea să-şi consolideze prezenţa în Europa.

Compania la care Robert De Niro este co-proprietar s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top, potrivit Novinite.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite