Mișu Pricopsitu’ susține că a fost păcălit de Codin Maticiuc și BRomania: „I-am pus la dispoziție casa, barca, mașina”

0
Publicat:

Mihai Popescu, zis și Mișu Pricopsitu’, susține că producătorii cunoscutului film „Miami Bici”, Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut drept BRomania, l-au tras pe sfoară. Conform spuselor sale, cei doi i-ar fi promis o vacanță în Hawaii, însă se pare că au uitat de ea.

Mihai Popescu și-a transformat locuința din Miami în platou de filmare. Foto: Facebook
Mihai Popescu și-a transformat locuința din Miami în platou de filmare. Foto: Facebook

Fost politician, Mihai Gabriel Popescu s-a mutat în America cu mult timp în urmă. Pe lângă faptul că acesta a apărut în comedia „Miami Bici”, el și-a transformat locuința din Miami în platou de filmare. 

La filmul Miami Bici am colaborat cu Codin și Matei Dima. M-am oferit să îl ajut pe Codin. M-am implicat la scenariu (chiar și denumirea a fost ideea mea) și i-am pus la dispoziție casa, barca, mașina, prietenii și chiar... și pe mine în rolul de băiat rău din film.  

Mai târziu, el a venit pregătit să realizeze filmul și tot atunci l-am cunoscut și pe Matei Dima. Mi s-a promis ca răsplată o vacanță în Hawaii, dacă filmul trece de 300k de vizualizări. Filmul a depășit recordurile, dar eu vacanța încă nu am primit-o...”, a mărturisit Mișu Pricopsitu’ în cadrul unui interviu acordat replicaonline.ro. 

Citește continuarea pe Click.ro! 

Filmul „Miami Bici” a stabilit un număr record de spectatori în primul weekend de la lansarea în cinematografe, care a avut loc în luna februarie a anului 2020.  

Comedia a fost filmată în cea mai mare parte în SUA şi urmăreşte călătoria peste ocean, plină de peripeţii, a lui Piciu (Codin Maticiuc) şi Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi rapid.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite