Mihai Constantinescu, din nou la spital: ce probleme de sănătate l-au făcut pe artist să îşi anuleze concertele

Mihai Constantinescu, din nou la spital: ce probleme de sănătate l-au făcut pe artist să îşi anuleze concertele

Mihai Contantinescu FOTO Facebook

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, are probleme de sănătate din nou. El a trebuit să ceară ajutorul medicilor şi a ajuns la Spitalul Municipal din Capitală. Artistul a fost nevoit să îşi anuleze două concerte din această cauză.

Se pare că starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu este una bună. Artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă, scrie Libertatea
 
Cântăreţul, care în ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate, se află în continuare într-o situaţie delicată, după ce în octombrie 2018 el a fost internat de urgenţă. Pe atunci, acesta mărturisea că nu boala ar fi fost motivul spitalizării, ci că un atac de panică din cauza cutremurului l-ar fi adus pe patul de spital. 
 
Interpretul, fiind cardiac, şi-a anulat două concerte şi se află în pauză de efort. 
 
Mihai Constantinescu a lipsit joi de la un eveniment caritabil, de la Sala Radio, unde trebuia să cânte pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet. Colegii care îl aşteptau au fost informaţi că veteranul artist nu li se alătură pentru că este slăbit şi trebuie să evite, o vreme, să facă efort. El nu va cânta nici în acest weekend, când avea programată o petrecere privată. 
 
Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.
 
În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenţia chirurgicală din anul 2017, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate: „Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: