Mesajul înduioşător al actriţei Shannen Doherty după moartea lui Luke Perry: „El e Dylan al meu“. Vedeta a povestit cum a decurs ultima lor întâlnire

Mesajul înduioşător al actriţei Shannen Doherty după moartea lui Luke Perry: „El e Dylan al meu“. Vedeta a povestit cum a decurs ultima lor întâlnire

Shannen Doherty şi Luke Perry în „Beverly Hills 90210“

Actriţa Shannen Doherty (47 de ani), cunoscută pentru rolul Brendei în serialul „Beverly Hills 90210“, iubita personajului jucat de Luke Perry, a transmis un mesaj înduioşător după moartea actorului.

Luke Perry, devenit faimos graţie serialului „Beverly Hills 90210“, a murit la 52 de ani, după ce în urmă cu doar patru zile suferise un accident vascular cerebral.
 
Shannen Doherty, partenera din serial a actorului, s-a declarat devastată după moartea lui Luke Perry şi a transmis un mesaj înduioşător. 
 
„Sunt în stare de şoc. Am inima frântă. Sunt devastată că l-am pierdut pe prietenul meu. Am atâtea amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc încât îmi vor rămâne pentru totdeauna întipărite în minte şi în suflet“, a declarat Shannen Doherty pentru People.
 
Deşi cei doi au jucat rolul de iubiţi pe micul ecran, după încheierea serialului s-au îndepărtat unul de altul. S-au reapropiat în 2015 când Doherty a dezvăluit public că a fost diagnosticată cu cancer la sân. În 2017, Shannen a anunţat că boala a intrat în remisie.
 
Shannen Doherty FOTO Guliver/Getty Images
 
„Luke era inteligent, tăcut, modest şi un bărbat foarte complex, cu o inimă de aur, integru şi iubitor. Luke m-a căutat după ce a aflat că am cancer şi am reluat legătura atunci, care s-a păstrat până azi“, a mai spus actriţa. 
 
„Exista o afecţiune specială între noi, având în vedere faptul că am petrecut atât de mult timp împreună în «Beverly Hills 90210», dar şi în afara platourilor de filmare. Eu şi Luke lucram la idei de show-uri pentru noi. Voiam să lucrăm din nou împreună şi să creăm ceva special pentru fanii noştri. Îmi va fi dor de el în fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare secundă“, a mărturisit Shannen. 
 
Actriţa a povestit, în plus, că actorul obişnuia să vorbească foarte mult despre copiii lui, de care spune că era extrem de mândru: „Luke şi-a iubit familia. Îşi adora copiii, de care era extrem de mândru. Îmi arăta tot timpul filmuleţe cu ei. Erau totul pentru el, cea mai mare realizare a lui“. 
 
Luke Perry are doi copii cu Rachel Sharp, cu care a fost căsătorit din 1993 până în 2003, Sophie (18 ani) şi Jack (21 de ani). 
 
Shanne a vorbit şi despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu actorul, cu câteva săptămâni în urmă: „Acum două săptămâni, în februarie, am luat prânzul cu Luke. A ales un restaurant unde îi era permisă intrarea cu animale. Am intrat, iar el mă aştepta acolo, zâmbind, cu Penny, câinele lui, şi era foarte fericit. Asta este ceva ce nu voi uita niciodată şi de care îmi va fi dor întotdeauna: Luke uitându-se la mine, spunându-mi cu zâmbet larg Shan“. 
 
În urmă cu câteva zile, actriţa a postat o fotografie cu Luke Perry, însoţită de mesajul: „Prietenul meu. Te îmbrăţişez strâns şi îţi dau puterea mea. Vei reuşi. Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el ştie asta. E Luke şi el e Dylan al meu“, mai declara actriţa în urmă cu câteva zile. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările