Marcel Toader a murit. Reacţiile fostelor soţii Gabriela Cristea şi Maria Constantin

Marcel Toader a murit. Reacţiile fostelor soţii Gabriela Cristea şi Maria Constantin

Marcel Toader alături de ultimele două foste soţii

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă la vârsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului său i-a luat prin surprindere pe apropiaţi, dar şi pe fostele sale soţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Toader a fost căsătorit de şase ori, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Ana Maria Ferentz. 

Ultima sa soţie, Maria Constantin, de care a divorţat în 2017, a rămas fără cuvinte după ce a auzit că Marcel Toader a murit: „Sunt înmărmurită de durere“, a declarat ea.
 
Gabriela Cristea a fost căsătorită timp de 5 ani cu Marcel Toader, iar după despărţirea cu scandal cei doi nu au mai ţinut legătura decât prin intermediul avocaţilor. 
 
Prezentatoarea TV a aflat de la jurnalişti despre moartea fostului soţ şi a mărturisit că nu va merge la înmormântare. „Nu am mai ţinut legătura cu el şi nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu ştiu nimic. Condoleanţe familiei, altceva ce pot să spun!? Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărţit cu el… Nu o să merg la înmormântare“, a declarat Gabriela Cristea pentru Cancan
 
Ulterior, a declarat pentru Fanatik că Marcel Toader avea probleme cu inima şi că în 2012 suferise un infarct.
 
„Nu am dat nicio declaraţie. M-au sunat cam toţi. Nu ştiu nimic, nu mai nicio legătură cu el de foarte multă vreme. Nu am ce să îţi zic. El a făcut un infarct în 2012. Se ştia, nu era vreun secret. Până la urmă nu e o veste minunată că a trecut la cele sfinte“, a mai mărturisit Gabriela Cristea.
 
Deşi s-au despărţit cu scandal, recent, Marcel Toader revenise la sentimente mai bune faţă de Gabriela Cristea şi declara, potrivit Fanatik: „Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soţul ei şi să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viaţa lui şi drumul lui“.
 
Prima soţie a lui Marcel Toader a fost o franţuzoaică, ea fiind şi cea care l-ar fi lansat pe fostul rugbist în afaceri. A urmat căsătoria cu Cătălina Cristea, încheiată după un an şi patru luni.
 
În 2005, soţie i-a devenit cântăreaţa Anamaria Ferentz, care a divorţat de el pentru că devenise violent şi era foarte posesiv. 
 
 
 
A patra căsnicie a fost cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai tânără decât el, iar apoi a urmat căsătoria cu Gabriela Cristea, în 2008. După cinci ani, s-au despărţit pentru că Marcel Toader nu a fost de acord ca prezentatoarea tv să facă un copil prin fertilizare in vitro. 
 
Ultimul divorţ a fost în 2017, de cântăreaţa Maria Constantin, Marcel Toader acuzând-o de infidelitate. De altfel, apropiaţi ai omului de afaceri au declarat că acesta a suferit foarte mult din cauza despărţirii de ea. 
 
Te-ar putea interesa şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: