Liviu Mihaiu, după moartea lui Andrei Gheorghe: „Un rebel. Un timid tâmpit căruia i se cam rupea, păsându-i“ VIDEO

Liviu Mihaiu, după moartea lui Andrei Gheorghe: „Un rebel. Un timid tâmpit căruia i se cam rupea, păsându-i“ VIDEO

Liviu Mihaiu i-a adus un omagiu lui Andrei Gheorghe FOTO David Muntean

Liviu Mihaiu a scris un text emoţionant despre relaţia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, bunul său prieten şi coleg.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu aproape zece ani, Liviu Mihaiu (55 de ani) şi Andrei Gheorghe, care s-a stins la 56 de ani, au prezentat împreună o emisiune la Radio Guerrilla, potrivit Pagina de Media. 
 
Într-un text scris pe guerrillaradio.ro, Liviu Mihaiu îl descrie pe cel care i-a fost prieten drept „genul cu care plecai la drum aiurea, de dragul lui şi-al vieţii“. 
 
„Andrei. Eram aceeaşi specie. Un rebel. Un timid tâmpit căruia i se cam rupea, păsându-i. Glumeam, fumam şi beam amândoi adesea. Ardea. Cu cea mai mare plăcere. M-a învăţat o altfel de abordare a ceea ce suntem de fapt. Poate una mai rusească, ceva mai mortală…Mi-am dorit întotdeauna să merg cu el în Rusia. Numai cu el aş fi cunoscut ţara în care s-a născut. N-am ajuns…Nu eram întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă, dar niciodată nu ne reproşam nimic, ceea ce era rar pentru noi doi. Era genul cu care plecai la drum aiurea. De dragul lui şi-al vieţii. Cu el de mână am sărit în aerul radioului de noapte. Mi-a fost ca un frate mai mare. De fapt, a fost înrudit cu toţi oamenii de radio din România. M-a încurajat şi m-a făcut să mi se rupă şi mie de gnomii şi orcile pe care le înfruntăm zilnic…Quite a guy!
 
Las aici o emisiune în care-l puteţi auzi cât de bun… este. Cea mai bună emisiune de radio pe care am făcut-o împreună #ever. The Midnight killed him. Dumnezeu să-l odihnească! Rip, Bro!“, a scris Liviu Mihaiu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările