Kevin Hart, implicat într-un scandal sexual: un fotomodel îi cere daune uriaşe şi îi aduce acuzaţii grave

Kevin Hart, implicat într-un scandal sexual: un fotomodel îi cere daune uriaşe şi îi aduce acuzaţii grave

Kevin Hart FOTO EPA-EFE

Comediantul Kevin Hart (40 de ani) a fost dat în judecată de un fotomodel care pretinde că a filmat-o în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Femeia cere despăgubiri de zeci de milioane de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce aproape şi-a pierdut viaţa la începutul lunii septembrie într-un accident rutier, lui Kevin Hart i-a fost deschis un proces în valoare de 60 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.
 
Comediantul este acuzat de un fotomodel că împreună cu un prieten a acţionat pentru a obţine beneficii de imagine şi astfel au plănuit să o filmeze în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu Hart într-o cameră de hotel din Las Vegas. Ulterior, filmarea a fost făcută publică, iscând un scandal de proporţii, mai ales că în acel moment starul era căsătorit, iar soţia sa era însărcinată. 

Femeia a deschis un proces în care cei acuzaţi sunt Kevin Hart, prietenul actorului Jonathan Todd Jackson, dar şi publicaţiile The Cosmopolitan şi Fameoulous, susţinând că toate aceste părţi au pus la punct planul. 

Montia Sabbag susţine că Hart avea nevoie de publicitate pentru turneul său de comedie. Astfel, ea cere 60 de milioane de dolari pentru stres emoţional şi invadarea intimităţii. 
 
În anul 2017, Kevin Hart a negat că ar fi fost implicat în acest eveniment, mai ales că imaginile intime au ajuns în mediul online şi i-au făcut rău lui Hart, căsătorit doar de un an cu Eniko Parrish.
 
Comediantul a susţinut mereu că a fost o victimă a reprezentanţilor hotelului şi a încercat să afle adevărul pentru a-şi spăla imaginea. La vremea respectivă, acuzatorea lui, Montia Sabbag, a acceptat această versiune. Un prieten de-ai actorului, J. T. Jackson, a fost ulterior arestat pentru tentativă de şantaj. 
 
De asemenea, şi Kevin Hart a susţinut că a fost o victimă a lui J. T. Jackson. Mai mult, el spune că nu ştia de existenţa camerei video din camera de hotel.
 
Actorul, care în prezent se reface după accidentul rutier grav de la începutul lunii septembrie, va trebui să demonstreze acest lucru în instanţă. Deocamdată, Hart nu poate părăsi clinica de recuperare unde a fost mutat pentru continuarea terapiei.
 
Sabbag a vorbit în trecut despre aventura sa cu actorul, care în 2017 era căsătorit cu modelul Eniko Parrish, care era însărcinată în şase luni cu primul copil: „Am întreţinut relaţii intime cu Kevin de trei ori în decurs de trei zile. A fost distractiv. Am avut o conexiune, a existat o chimie între noi, nu a încercat să mă impresioneze“. 
 
Montia Sabbag FOTO Daily Mail 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: