Franco Zeffirelli are patru câini maidanezi adoptaţi din România

Producătorul de film Franco Zeffirelli, în vârstă de 87 de ani, a declarat într-un interviu pentru cotidianul "The Moscow Times" că are şapte câini maidanezi, patru dintre ei fiind adoptaţi din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consacrat în industria filmului şi a televiziunii, Zeffirelli a acordat recent un interviu pentru publicaţia rusă, care notează: "Ţinându-l de mână pe fiul său adoptat, Pippo, şi acompaniat de cei şapte câini maidanezi, Franco Zeffirelli întră încet în cameră şi se aşază pe scaun. Înainte de a începe conversaţia, Zeffirelli nu uită să-i prezinte pe fiecare din câinii săi: Jack Russell, Blanche, Dolly, Biondella, Musetta, Lalla şi Molly. După ce a îndepliniti o mulţime de formalităţi birocratice, pe patru dintre ei i-a adus din România".

"Bietele animale urmau să fie luaţi de hingheri. Trebuia să îi salvez", a spus Zeffirelli, în interviul pentru "The Moscow Times", în care îşi expune convingerile despre democraţia în Rusia şi despre cultura rusească.

Află cu ce ocazie a adoptat Zeffirelli câinii vagabonzi din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările