Fostul soţ al lui Catrinel Menghia s-a logodit. Noua cucerire a lui Massimo Brambati are 30 de ani şi este tenismenă

Fostul soţ al lui Catrinel Menghia s-a logodit. Noua cucerire a lui Massimo Brambati are 30 de ani şi este tenismenă

Massimo a uitat-o pe Catrinel Menghia. Acum are o nouă muză ( foto: Instagram)

Povestea de dragoste dintre Catrinel şi fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, a fost îndelung comentată. Cei doi s-au căsătorit când manechinul avea doar 19 ani. Dar iată că la nouă ani de la divorţ, acesta şi-a găsit fericirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În vremea în care Catrinel făcea carieră în modelling la Milano, regulile privind rezidenţa în Italia erau extrem de stricte, după cum a povestit chiar ea într-un interviu acordat Andreei Esca pentru Europa FM, anul trecut:

”Soţul meu era un simplu jurnalist şi un procurator (impresar n.r.) de sport. În niciun caz nu era un milionar, cum s-a tot scris. Eu câştigam mult, mult peste el. A fost o iubire care a crescut treptat. Când ne-am cunoscut, era o presiune foarte mare în Italia pentru acte. În Milano, oamenii erau controlaţi pe stradă pentru permisul de şedere. El atunci m-a întrebat: te vei mărita vreodată cu mine? Eu i-am zis că sigur, dar când voi creşte mai mare. Eu aveam atunci 19 ani. Mi-a zis, uite ce se întâmplă acum, cu toate controalele astea, cu românii de aici, hai să ne căsătorim, ca să fie totul OK. Am făcut-o aşa, de pe o zi pe alta.  M-am îndrăgostit aşa de el şi de situaţie.”

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: