Florin Călinescu, reacţie dură la noua gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de lucru din Spania: „Nici în Stan şi Bran n-am văzut fază ca aia“

Florin Călinescu, reacţie dură la noua gafă a premierului Viorica Dăncilă, în vizita de lucru din Spania: „Nici în Stan şi Bran n-am văzut fază ca aia“

Vedeta de televiziune Florin Călinescu a avut o nouă reacţie critică la adresa premierului României FOTO ProTV

Actorul şi vedeta de televiziune Florin Călinescu (62 de ani) a scris o postare pe Facebook în care a comentat vizita de lucru a Vioricăi Dăncilă în Spania, unde premierul României a făcut o gafă de protocol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Călinescu a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, la noua gafă a prim-ministrului Viorica Dăncilă, când s-a aşezat în locul premierului spaniol, Pedro Sanchez şi a declarat că nici în filmele cu Stan şi Bran nu a văzut o asemenea „fază“. 
 
În plus, Călinescu îi sugerează în mod ironic Voricăi Dăncilă să-şi concedieze consilierii, „în frunte cu Vâlcov şi Alexandreasca“, după care să demisioneze ea însăşi. 
 
„Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă. Cretin e ăla de te-a pus în fruntea Guvernului. Nici în Chaplin, nici în Stan & Bran, nici în nimeni, nu am văzut fază ca aia cu scaunele, de o făcuşi acu’ pân Spania. Domnu’ Viorica, dă-i dracu’ afară pă toţi consilierii, în frunte cu Alexandreasca şi Vâlcov. Nu vezi că te compromite? Şi p-ormă dă-te şi tu. Să moară Livulică de bubă... Io am crezut că te chemase regele espaniol să îi faci curat pân odăi, un chec, o sarmală, ceva... şi după, să-l întrebi: muy e bien? Nasol e că la sărăcia d-acolo nu vezi nici un euro. Cel mult vreo doi iglesiasi“, a scris Călinescu. 
 
Vedeta de televiziune, care a avut numeroase reacţii vehemente, de-a lungul timpului, la adresa politicienilor români, a avut un mesaj „de avertizare“ şi pentru liderul PSD, Liviu Dragnea: „În altă ordine de idei, gata vacanţa, aşa că Livulică, ai em bec! (n.r. - m-am întors“)“, a scris Călinescu. 
 
 
Premierul Viorica Dăncilă (54 de ani) s-a întâlnit joi cu omologul său spaniol, Pedro Sanchez (46 de ani) la Palatul Moncloa. Reprezentanta Guvernului de la Bucureşti a avut probleme în ceea ce priveşte scaunul pe care să stea, aceasta alegând prima dată locul omologului spaniol.
 
La întâlnire a existat şi un moment de confuzie, adică în momentul când premierul român s-a aşezat pe scaunul celui spaniol.
 

Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită de lucru în Spania, a fost primită de Regele Felipe al VI-lea cu care a discutat despre relaţiile româno-spaniole şi buna integrare a celor peste un milion de români care trăiesc şi muncesc în această ţară. Din perspectiva preluării preşedinţiei României la Consiliul UE, în prima jumătate a anului viitor, s-au discutat aspecte legate de pregătirile şi priorităţile ţării noastre pentru acest mandat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: