Eros Ramazzotti divorţează de cea de-a doua soţie: primele declaraţii

Eros Ramazzotti divorţează de cea de-a doua soţie: primele declaraţii

Eros Ramazzotti Şi Marica Pellegrinelli divorţează FOTO Getty Images

Cântăreţul italian Eros Ramazotti, în vârstă de 55 de ani, divorţează de cea de-a doua soţie, fotomodelul Marica Pellegrinelli (31 de ani), după cinci ani de căsnicie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eros Ramazzotti a anunţat oficial că divorţează de cea de a doua soţie, Marica Pellegrinelli. Eros şi Marica sunt împreună de zece ani, s-au căsătorit în urmă cu cinci ani şi au doi copii împreună, Raffaela (7 ani) şi Gabrio (4 ani), scrie tellereport.com.  
 
„Au fost zece ani minunaţi şi împreună am construit o familie frumoasă. Am fost fericiţi într-un fel pe care nu îl vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord şi vom păstra legătura. Dragostea pe care am împărtăşit-o s-a transformat, dar va dura. Respectul este mutual şi va rămâne mereu. Solicităm, mai ales pentru binele copiilor noştri, să ne fie respectată intimitatea într-un astfel de moment“, se arată într-un comunicat al cuplului. 
 
Despre motivele care au dus la ruptură nu se cunosc amănunte, însă presa italiană notează că separarea ar fi fost provocată de răcirea relaţiei dintre cei doi. 

Eros Ramazzotti a mai fost căsătorit cu Michelle Hunziker (42 de ani), în perioada 1998-2009, împreună cu care are o fată pe nume Aurora (22 ani). 
 
Eros Ramazzotti şi Marica Pellegrinelli FOTO Guliver/Getty Images
 
Despre Eros Ramazzotti 
 
Ramazzotti a început să înveţe chitară la vârsta de şapte ani şi a încercat să-şi croiască un drum pe platourile de filmare, iniţial ca figurant. Familia l-a încurajat şi tânărul Eros şi-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl Rodolfo, muncitor în construcţii pe timp de zi, muzician noaptea. 

În 1981 ia parte la concursul muzical Nuove di Castrocaro şi ajunge în finală cu compoziţia proprie „Rock ‘80“, prinzând astfel şi primul său contract cu o casă de discuri. În 1982 lansează primul single, „Ad un Amico“ şi lucrează cu compozitorul şi muzicianul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984 la Sanremo, unde câştigă la categoria debutanţi. 

Lansează apoi primul său album, „Cuori Agitati“, atât în italiană, cât şi spaniolă. Single-ul „Una Storia Importante“ vinde milioane de copii în Franţa şi devine un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti ajunge un nume internaţional.

În vara anului 1995 ia parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John şi Joe Cocker. Apoi, în 1996, lansează „Dove c'e Musica“, un succes incredibil - şapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul „E2“ ajunge best-seller atât în Italia, cât şi la nivel internaţional.

În 2011, Eros e numit Cel mai bun artist internaţional la festivalul anual „Die Goldene Kamera film & TV“. 

Anul 2012 aduce un nou album, „Noi“ şi un nou contract de înregistrare cu Universal Music. Născut sub o stea norocoasă, „Noi“ ajunge rapid primul în clasamentul iTunes în 17 ţări şi se vinde în peste 700.000 de exemplare. 

În iunie 2014 se căsătoreşte cu Marica Pellegrinelli, prietena lui de cinci ani, iar în  2015 începe cu un moment fericit pentru Eros şi Marica: pe 14 martie se naşte primul baieţel din casa Ramazzotti. Pe 12 mai se lansează un nou album, „Perfetto“, al 13-lea album de studio al superstarului italian.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: