Dragoş Bucur a răspuns celor care l-au jignit după postarea controversată în care a spus că nu poartă mască şi nu se vaccinează

Dragoş Bucur a răspuns celor care l-au jignit după postarea controversată în care a spus că nu poartă mască şi nu se vaccinează

Foto Facebook/Dragos Bucur

Dragoş Bucur a revenit pe Facebook cu o nouă postare în care le-a răspuns tuturor celor care l-au jignit, în urma postării de marţi, atunci când preciza că nu poartă mască şi nu se vaccinează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul a precizat că este prima dată când i se aduc injurii la o scară atât de mare şi chiar dacă prietenii i-au recomandat să tacă, preferă să vorbească deschis despre ce gândeşte. 

"Cativa prieteni m-au sunat sa ma intrebe de ce nu tac, de ce a trebuit sa spun ce gandesc. Ei bine, aceasta intrebare este raspunsul la ea insasi. Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns (iar) sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor ceea ce cred, de teama ca nu cumva sa fie linsati public si ostracizati si sa nu isi piarda locurile de munca, prietenii, relatiile si sursele de venit. Acesta este un rezultat bine cunoscut obtinut cu mijloace noi.", a relatat Dragoş Bucur pe contul său de socializare.
 
Dragoş Bucur le spune celor care îl jignesc să se gândească mai bine că e posibil să nu mai aibă libertatea de a se exprima în curând. 
 
Actorul precizează că decizia sa de a nu se vaccina nu înseamnă că este una corectă, dar preferă să aibă libertatea de a alege. Nu încurajează pe nimeni să nu respecte măsurile de protecţie, dar nici nu este de acord cu actualele măsuri privind ordonanţa militară. 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările