Cum petrec vedetele fără mască în cluburi de fiţe pe vreme de pandemie

Cum petrec vedetele fără mască în cluburi de fiţe pe vreme de pandemie

Foto Click.ro

Distracţie în localurile de fiţe din Bucureşti! Sătule să mai petreacă nopţile în casă, vedetele au profitat de deschiderea cluburilor.

Vedetele au petrecut în cluburile de fiţe din Bucureşti, fără să respecte măsurile de protecţie. 

Fără distanţare şi fără măşti, acestea  s-au distrat în localuri până în zori, care au fost pline ochi în noaptea de sămbătă spre duminică. 
 
O mare petrecere şi un botez au fost organizate într-un cunoscut club de lux, la care atmosfera a fost întreţinută de manelistul Adrian Minune. În acelaşi club, a nimerit şi faimosul cuplu  format din Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, relatează Click.ro.
 
„Toată lumea bate toba aiurea. La ora 23.00, eu am fost în casă. Postările pe care le-am făcut nu aveau legătură. Când făceam postările, eram deja acasă. Pentru mine s-a închis petrecerea la ora 23.00”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru spynews.ro.
 
Sâmbătă noapte, din club n-au lipsit nici Loredana Chivu şi Anamaria Mocanu, care tocmai ce fuseseră jefuite cu o zi înainte. Tania Budi a împlinit şi ea 53 de ani,  pe 6 februarie, aşa că sâmbătă noapte a dat un chef de zile mari, tot fără distanţare şi măşti, în clubul deţinut de fratele ei la malul mării.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările