Cocktail-Ştiri pe scurt

Cocktail-Ştiri pe scurt

Valentina Pelinel

Din păcate, nu prea am timp să mă uit la TV. Deschid televizorul dimineaţa la ştiri, în timp ce mă pregătesc să merg la sală şi mai butonez seara când ajung obosită, dacă nu cumva ies la un eveniment sau mă răsfăţ cu un masaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentina Pelinel: Nu ratez niciodată....

Când sunt la New York, reuşesc să mă uit mai mult la televizor. Am urmărit „Sex and The City" şi „Prison Break" cu plăcere.

Cher, bani grei pentru un look nou

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, iar cântăreaţa-actriţă Cher ştie acest lucru mai bine decât orice altă vedetă. Pentru că şi-a dorit să îmbătrânească frumos, artista de 64 de ani a suferit patru operaţii la nas, pentru care a plătit aproape 100.000 de dolari, şase intervenţii pentru a-şi păstra pielea tânără, pentru care a scos din buzunar 24.000 de dolari, şi a ţinut să-şi facă un implant de păr pentru suma de 100.000 de dolari. Intervenţia la sâni a costat-o pe Cher 130.000 de dolari.

Pro TV Internaţional,la 10 ani

Românii care locuiesc în afara ţării vor putea să ia parte la campania pe care postul Pro TV Internaţional o lansează la împlinirea a 10 ani de existenţă.

Astfel, începând din această săptămână, cei vizaţi pot să posteze pe site-ul www.protv.ro, pe pagina „Sărbătoreşte cât 10... la Pro TV Internaţional", fotografii prin care vor transmite într-un mod inedit „La mulţi ani!" acestui post. Fotografiile postate vor fi incluse în videoclipul melodiei aniversare, piesă care va fi compusă special pentru telespectatorii de peste hotare.

Gotan Project cântă pentru fanii din România

Membrii grupului Gotan Project se pregătesc de un nou turneu european, cu ocazia celui mai recent album de studio al formaţiei, „Tango 3.0". Primul concert va fi susţinut la 7 aprilie, în Elveţia, în cadrul Festivalului „Crans Montana" de la Lausanne. În România, cei trei membri se vor afla la 25 iunie, cu prilejul Festivalului „Viaţa e frumoasă", ce va avea loc la Sala Palatu­lui din Capitală. Genul de muzică tango, abordat de trupă, este completat de elementele electronice care conferă un sound unic muzicii Gotan Project. Printre ţările inclu­se în turneu se află şi Polonia, Grecia, Bulgaria, Italia şi Austria.

„Alice în Ţara Minunilor", lider în box-office

Pelicula semnată Tim Burton, care a avut premiera în România la 5 martie, ocupă locul fruntaş în box office-ul nord american. „Alice în Ţara Minunilor" a fost realizat în 2D, după care a bene­ficiat de „tratament" tridimensional, exact ca producţia celebră regizată de James Cameron. Deşi a fost lansată după „Avatar", acest lucru cauzând o oarecare eclipsare pentru orice peliculă de acest gen, ecranizarea celebrei poveşti a lui Lewis Carroll a avut încasări, după primele trei zile de la lansare, de 116,3 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de boxofficemojo.com.

Bârfe...

Angelina Jolie, aventuri cu Mick Jagger?

În trecutul celebrei actriţe se „ascund" două relaţii de scurtă durată cu solistul trupei The Rolling Stones. În anul 1997, Angelina a petrecut o noapte cu Mick Jagger. După şase ani, cei doi au avut escapade amoroase, în timp ce ea era soţia lui Johnny Lee Miller.

Zac Efron, celebru şi părăsit

Actorul Zac Efron, idolul ado­lescentelor din SUA, a sosit la ceremonia de decernare a premiilor Oscar fără partenera sa, actriţa Vanessa Hudgens. El şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-un impecabil costum Calvin Klein şi nu a lăsat să se vadă nicio urmă de supărare pentru faptul că este singur. Gurile rele însă nu au întârziat să vorbească despre o posibilă despărţire a celor doi.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările