Cleopatra Stratan şi Edward Sanda vor avea o nuntă atipică. Care este motivul pentru care nu vor avea naşi

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda vor avea o nuntă atipică. Care este motivul pentru care nu vor avea naşi

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor. Cei doi tineri artişti îşi unesc destinele mai repede decât fanii lor se aşteptau. Despre eveniment, ei au dezvăluit că nu vor respecta toate tradiţiile, scrie Libertatea citând Antena Stars.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitat la Antena Stars, Edward Sanda a declarat că nunta cu Cleopatra va avea loc în luna august a acestui an. Pe cântăreţul în vârstă de 24 de ani îl încearcă sentimente puternice.
 
„Avem emoţii, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit”, a spus Edward Sanda în emisiunea „Star Matinal”, scrie Libertatea
 
El a mai precizat că la nunta nu vor avea naşi. El şi Cleopatra au decis ca doar ei să fie în centrul atenţiei la eveniment.
 
„Nu avem naşi, avem prieteni foarte buni care ne susţin şi sunt alături de noi. Am zis că dragostea şi căsătorie e despre noi.
 
Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alţii în trecut, dacă aşa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Aşa simţim noi, că nu avem nevoie”, a mai declarat Edward Sanda.
 

S-au mutat împreună

 
Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au anunţat că s-au mutat împreună în Bucureşti. Plănuiau să facă acest pas, dar după nunta pe care o plănuiesc deja.
 
„Amândoi aşteptam ziua în care ne vom muta împreună şi iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile şi suntem super bucuroşi”, a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările