Chirilă, despre revocarea lui Tudorel Toader: „Viaţa ne învaţă că pentru orice individ abject se va găsi un altul mai abject“

Chirilă, despre revocarea lui Tudorel Toader: „Viaţa ne învaţă că pentru orice individ abject se va găsi un altul mai abject“

Tudor Chirilă FOTO Facebook

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) a comentat, printr-un mesaj pe Facebook, revocarea lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Chirilă a comentat propunerea de revocare a ministrului Justiţiei şi găseşte ca fiind ironică situaţia în care se află Tudorel Toader. 

„Ce ironie pentru Toader să fie remaniat pentru că nu vrea să facă ceva şi mai rău pentru Justitie. Să fii adus în Guvern ca să faci rău şi să fii dat afară pentru că nu mai vrei să faci rău. Pe de altă parte, viaţa ne învaţă că pentru orice individ abject se va găsi un altul mai abject. Atât de simplu“, a fost mesajul lui Chirilă. 

Comitetului Executiv (CEX) al PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiţiei Tudorel Toader. Deputatul Eugen Nicolicea va fi propus ministru al Justiţiei, însă decizia aparţine preşedintelui Klaus Iohannis. 

Tudorel Toader a anunţat că va demisiona din funcţia de ministru al Justiţiei, dar va rămâne în minister până la numirea succesorului său.

Şi vedeta de televiziune Florin Călinescu a comentat, printr-un mesaj pe Facebook, propunerea lui Eugen Nicolicea drept noul ministru de Justiţie şi l-a criticat dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea. 

„Livulică, stimabile dement, dacă tu crezi, la nesfârşit, că poţi dicta orice, îţi spun că te înşeli. Dacă tu crezi că neantu’ ăla de Nicolicea poate fi ministru, mă mobilizezi la maxim. În comparaţie cu ăsta, Toader e inventatorul ghioceilor. Semnează Florin, un măscărici mult mai greu decât zici tu că e Rareş Bogdan. Nu îţi doreşti o alianţă a măscăricilor, contra Livulicilor, nicolicilor, valcovilor, iordachilor etc. ? Vă aştept pe toţi, la baie“, a fost mesajul vedetei de televiziune. 

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările