Ce spune soţia lui Mark Zuckerberg despre hainele fondatorului Facebook şi care este, de fapt, îngrijorarea ei

Ce spune soţia lui Mark Zuckerberg despre hainele fondatorului Facebook şi care este, de fapt, îngrijorarea ei

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Totuşi, fondatorul Facebook a fost acuzat în repetate rânduri că poartă haine ieftine şi banale. Multe ziare l-au acuzat că este zgârcit, mai ales când a declarat că are acasă un singur dulap cu haine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, Mark Zuckerberg nu are vestimentaţia pe lista sa de priorităţi. Spre deosebire alţi miliardari ai lumii, Mark nu investeşte mulţi bani în haine şi spune că poartă în fiecare zi acelaşi tricou simplu, de culoare gri.

Deşi Zuckerberg este modest în ceea ce priveşte stilul vestimentar, nu acelaşi lucru îl putem spune despre soţia lui, Priscilla Chan. Priscilla pune mare accent pe hainele pe care le poartă şi deţine multe obiecte vestimentare scumpe în garderoba ei.

Citeşte aici de ce au cei doi stiluri vestimentare total diferite şi care e părerea soţiei lui Mark Zuckerberg despre garderoba limitată a miliardarului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările