Britney Spears face apel la grevă şi împărţirea bogăţiei în SUA

Britney Spears face apel la grevă şi împărţirea bogăţiei în SUA

Britney Spears susţine împărţirea bogăţiei în SUA FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, a distribuit, pe Instagram, un apel la grevă şi la împărţirea bogăţiei în Statele Unite, scrie The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Britney Spears a distribuit un mesaj grafic al scriitoarei Mimi Zhu care include textul „Ne vom hrăni unii pe alţii, redistribuie bogăţia, grevă“, scrie news.ro.
 
„În timpul acestei perioade de izolare, avem nevoie să ne conectăm mai mult ca niciodată. Sună-ţi iubirea, scrie scrisori de dragoste virtuale“, se mai arată în textul lui Mimi Zhu.

Spears a completat cu textul: „Comuniunea trece dincolo de ziduri“. Ea a adăugat şi trei emoji trandafir, simbol asociat cauzei socialiste.
 
Zhu a scris pe Twitter că este „foarte recunoscătoare“ lui Spears, pe care a numit-o „tovarăşa Britney“ pentru că a redistribuit mesajul ei şi a subliniat importanţa creditării artiştilor pentru munca lor. 
   
View this post on Instagram

Communion goes beyond walls 🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 
Britney Spears nu îşi controlează averea şi nici nu ia decizii privind afacerile ei. Se află sub tutela tatălui ei din februarie 2008, când a fost internată într-un spital pentru boli psihice, după ce a suferit o cădere nervoasă.
 
Ea a lansat mai multe albume de atunci, a susţinut turnee şi a avut o rezidenţă în Las Vegas. În ianuarie 2019 a luat o pauză, aparent, din cauza stării de sănătate a tatălui ei. 
 
La începutul acestei săptămâni, Spears a participat la #DoYourPartChallenge pe Instagram, încurajând fanii în timpul pandemiei Covid-19 să îi trimită mesaje private dacă simt că au nevoie de ajutor să cumpere alimente pentru familiile lor.
 
Spears a făcut câteva declaraţii politice de-a lungul celor 21 de ani de carieră muzicală. În 2017, şi-a încurajat fanii să ceară Congresului să adopte Dream Act (garantarea rezidenţei în SUA pentru imigranţii minori), ea l-a susţinut pe George W. Bush în timpul războiului din Irak şi, în 2001, s-a înregistrat ca republican în statul Louisiana.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: