Barack Obama şi Bruce Springsteen şi-au făcut podcast

Barack Obama şi Bruce Springsteen şi-au făcut podcast

Bruce Springsteen şi Barack Obama

Spotify a început să distribuie primul podcast cu legendarul Bruce Springsteen şi fostului preşedinte Barack Obama.

Ştiri pe aceeaşi temă

Podcastul a fost creat de compania de producţie a lui Barack şi Michelle Obama, Higher Ground, iar colaborarea dintre Obama şi Springsteen este considerată „cel mai înalt nivel” în istoria podcasturilor.

Momentan sunt disponibile doar două episoade din Renegades: Born in the USA (Renegaţii – născut în SUA), dar ar trebui să mai ajungă online şi restul de şase episoade săptămânale, pentru un total de opt.

Conform comunicatului Spotify, cei doi vor discuta despre oraşele din care provin, modelele în viaţă, masculinitatea modernă, dar vor confrunta şi diviziunea din rândul populaţiei americane.

„La suprafaţă, Bruce şi cu mine nu avem multe în comun. Dar pe parcursul ultimilor ani, ce am descoperit este că avem o sensibilitate comună. Despre muncă, despre familie şi despre America. În felul nostru propriu, Bruce şi cu mine am trecut prin călătorii paralele, încercând să înţelegem această ţară care ne-a oferit amândorura atât de multe.”, a spus fostul preşedinte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările