Audrey Hepburn, fiica unei baronese care n-o iubea. În timpul războiului, actriţa mânca zile întregi bulbi de lalea

Audrey Hepburn, fiica unei baronese care n-o iubea. În timpul războiului, actriţa mânca zile întregi bulbi de lalea

Audrey Hepburn, una dintre cele mai mari actriţe din toate timpurile FOTO Profimedia

„Foarte implicată, foarte deşteaptă, talentată şi ambiţioasă“. Acestea au fost cuvintele regizorului William Wyler, atunci când a urmărit proba lui Audrey Hepburn, în 1951. Decenii întregi a fost adorată pentru frumuseţea şi stilul etalat. Totuşi viaţa ei n-a fost numai strălucire şi împliniri. Un film documentar scoate la iveală o latură a remarcabilei actriţe despre care prea puţină lume ştie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regizat de Helena Coan, documentarul conţine imagini de arhivă, nemaivăzute până acum şi interviuri realizate cu membrii familiei şi cu prietenii. Vorbind pe Zoom, din casa lui din Italia, fiul cel mare al lui Audrey, Sean Hepburn Ferrer, face nişte dezăluiri interesante: „Nimeni nu-i dădea ordine mamei. La Hollywood, trebuie să te lupţi pentru orice bucăţică de expunere sau rol şi ea a făcut asta. În acelaşi timp, a jucat rolul unei ingenue. Pentru că avea şi această caracteristică”.

Hepburn s-a născut în Belgia, în 1929, fiind fiica baronesei Ella van Heemstra, o aristocrată olandeză, şi a lui Joseph Ruston, un englez care nu era deloc implicat în viaţa familiei. De fapt, a plecat de tot în 1935, un moment pe care actriţa l-a descris ca fiind “cea mai mare lovitură primită vreodată".

Citeşte aici povestea impresionantă a actriţei şi află despre copilăria sa teribilă alături de părinţii ei, simpatizanţi nazişti.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările