Alexandru Arşinel a fost transportat de urgenţă la spital

Alexandru Arşinel a fost transportat de urgenţă la spital

Alexandru Arşinel a urcat pe scenă vineri FOTO Mediafax

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 78 de ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Capitală duminică după-amiază.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal, unde a fost supus unor investigaţii la camera de gardă, potrivit reporterilor Observator. Din primele informaţii, se pare că artistul acuza dureri toracice.

Reprezentanţii instiuţiei au confirmat pentru „Adevărul“ că actorul se află în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Totodată, aceştia au precizat că, la cererea lui Alexandru Arşinel, nu pot oferi detalii despre starea sa de sănătate.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru Mediafax, că actorul „acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac“. 

Amintim că anul trecut actorul a trecut prin nu mai puţin de cinci operaţii la coloană, iar în vara anului 2013 a suferit un transplant de rinichi la Insitutul de Urologie şi Transplant Renal (IUTR) din Cluj. La momentul respectiv, intervenţia a iscat un scandal de amploare, dat fiind faptul că actorul a ocolit lista de aşteptare. 

Alexandru Arşinel a fost profund afectat de pierderea prietenei şi partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit pe 23 noiembrie în urma unui atac cerebral. La doar o zi de la înmormântarea artistei, pe 27 noiembrie, Arşinel a primit o altă veste dureroasă: murise şi actriţa Cristina Stamate.

Alexandru Arşinel a urcat ultima oară pe scenă vineri, când a jucat alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie al cărui director este.

De asemenea, în perioada 29 noiembrie-4 decembrie, actorul a paricipat la un turneu în Spania, unde trebuia să-i fie alături şi Stela Popescu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările