Adele doboară recorduri cu noul ei single „Easy On Me”, extras de pe albumul „30”

Adele doboară recorduri cu noul ei single „Easy On Me”, extras de pe albumul „30”

Adele a doborât recordurile, în doar 24 de ore, cu noua ei piesă „Easy on Me”. Single-ul „Easy On Me” este extras de pe mult aşteptatul album al artistei „30”, care va fi lansat la 19 noiembrie.

Albumul ei anterior, „25”, lansat în 2015, a fost cel mai bine vândut album din istoria SUA în prima săptămână de la lansare şi a inclus hitul „Hello”, care a devenit videoclipul care a atins cel mai rapid 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

Serviciul de streaming Spotify a anunţat în weekend că noul single al artistei britanice, „Easy On Me”, lansat vineri, a doborât un recordul pentru cele mai multe difuzări într-o singură zi. Deşi Spotify nu a divulgat numărul exact de difuzări în ziua lansării, „Easy On Me” doboară recordul pe care îl deţinea boyband-ul K-pop BTS cu single-ul lor „Butter”, lansat în mai 2021. 

Şi Amazon Music a anunţat sâmbătă că single-ul a primit cele mai multe solicitări de difuzare a unei melodii în prima zi de lansare, prin intermediul asistentului virtual Alexa, din istoria acestui serviciu.

Videoclipul noii piese „Easy On Me” are deja peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube, la trei zile de la lansare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările