Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: „Nu am avut manifestări ale bolii”

Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: „Nu am avut manifestări ale bolii”

Actorul Victor Rebengiuc

Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu COVID 19. Adept al respectării regulilor de protecţie, Rebengiuc a povestit că nu ştie cum s-a infectat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul Victor Rebengiuc a povestit într-o intervenţie TV că a avut COVID-19, dar că a trecut prin boală fără a avea nevoie de internare. Adept al respectării regulilor de protecţie, Rebengiuc a povestit că nu ştie cum s-a infectat. Actorul de 87 de ani a stat acasă, urmând tratamentul prescris de medici. 

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata”,a povestit Victor Rebengiuc duminică după amiază, într-o intervenţie la Digi 24. 

„Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta”, a adăugat actorul, povestind că a purtat mască, nu simte nicio dificultate atunci când poartă masca de protecţie şi că este adeptul respectării regulilor de prevenire a răspândirii bolii. 

Întrebat ce a învăţat de pe urma acestei experienţe, artistul a răspuns: „Să mai stau pe acasă, să nu plec în lume, în pieţe aglomerate şi metrouri”. 

Victor Rebengiuc declara în mai pentru News.ro că pandemia şi perioada de izolare nu reprezintă o problemă.

„Nu reprezintă o problemă această perioadă. Am altele pe cap. Mai citesc, mai fac câte o chestie nouă, nu stau spânzurat în casă. Mai merg la policlinică. Nu sunt impacientat de perioada asta de stare urgenţă. Nu mă supăr că stau în casă. Îmi place”, a declarat el pentru News.ro. „Fiecare îşi petrece timpul cum poate şi cu ce îl interesează”, adăuga el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările