A murit medicul Andrei Carantino, primul soţ al Monicăi Anghel. El i-a salvat solistei viaţa

A murit medicul Andrei Carantino, primul soţ al Monicăi Anghel. El i-a salvat solistei viaţa

Monica Anghel şi Andrei Carantino au fost căsătoriţi 11 ani, până în 2005

Doliu în lumea medicală. Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică şi estetică, doctor în ştiinţe medicale, a decedat în cursul zilei de vineri, 7 mai. Medicul Andrei Carantino a fost primul soţ al Monicăi Anghel. Vestea a fost anunţată de o apropiată a familiei, pe reţelele sociale.

Medicul Andrei Carantino a decedat vineri dimineaţă, 7 mai, în jurul orei 10:30, potrivit portalului medical www.dcmedical.ro. Surse medicale susţin că medicul ar fi avut probleme de sănătate mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut a suferit o ruptură de aortă. Vestea a fost anunţată de jurnalista Roxana Dima, pe pagina sa de Facebook. 

„În această dimineaţă, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăţia Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista. 

Citeşte articolul integral pe click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările