A încasat gloanţe pentru câinii ei, iar acum spune că e la capătul puterilor, pentru că a fost abandonat. În ce scandal a fost târâtă Lady Gaga

A încasat gloanţe pentru câinii ei, iar acum spune că e
la capătul puterilor, pentru că a fost abandonat. În ce scandal a fost târâtă Lady Gaga

Lady Gaga şi Ryan Fischer. Foto: Profimedia şi Instagram

Situaţie tensionată printre fanii artistei după controversata declaraţie a bărbatului care îi plimba câinii lui Lady Gaga, cum că se simte ”abandonat”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ryan Fischer i-a pus pe jar pe fanii lui Lady Gaga, după ce a mărturisit că se simte nesprijinit şi total abandonat de către artistă, după ce a fost împuşcat în timp ce îi apăra câinii.

Fanii nonconformistei artiste sunt revoltaţi de situaţie şi au criticat-o masiv pe reţelele de socializare. ”Bărbatul a fost lăsat pe drumuri şi cu o traumă imensă, în timp ce ea oferea 500.000 de dolari ca să-şi găsească câinii”, a scris dur pe Twitter un american.

Altul a completat: ”Nu am aşteptări de la bogaţi, dar nu încetează să mă uimească”.

Altcineva: ”Ce este cu femeia asta, după ce şi-a salvat câinii e atât de rea şi insensibilă să nu îl ajute pe cel care îi plimba?”

Citeşte mai departe aici...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările