Universitatea Cambridge suspendă cursurile faţă în faţă până în vara anului viitor

Universitatea Cambridge suspendă cursurile faţă în faţă până în vara anului viitor

Studenţii de la Cambridge vor asista la cursuri online şi anul viitor

Din pricina pandemiei produsă de noul coronavirus, nu vor avea loc cursuri în format clasic pentru studenţii de la Cambridge până în vara anului viitor, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cursurile vor fi însă accesibile online şi este posibil ca mici grupuri formate din studenţi şi profesori să se poată totuşi întâlni păstrând regulile de distanţare fizică, au anunţat reprezentanţii universităţii. 
 
Campusurile universitare au fost închise ca urmare a epidemiei de Covid-19 din Marea Britanie. 
 
Într-o declaraţie oficială, reprezentanţii universităţii au precizat că instituţia se adaptează din mers la regulile ivite în urma pandemiei. Orice decizie luată va fi reevaluată dacă situaţia o va impune, au mai spus aceştia. 
Reprezentanţii Universităţii din Manchester au anunţat, la rândul lor, că nu vor fi organizate decât cursuri online în următoarea perioadă. 

La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii universităţii au mai spus că este absolut necesar să se comunice clar candidaţilor care aleg universitatea în ce fel vor participa la cursuri şi şi-a rezervat dreptul de a modifica taxele, chiar dacă lecţiile vor fi ţinute online. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: