Monica Anisie: Avem în vedere reluarea cursurilor în mod clasic. Ne gândim şi la alte scenarii

Monica Anisie: Avem în vedere reluarea cursurilor
în mod clasic. Ne gândim şi la alte scenarii

Foto: gov.ro

Monica Anisie, ministrul Educaţiei, a declarat, marţi, că există mai multe scenarii pentru începerea anului şcolar, unul dintre acestea fiind revenirea elevilor şi a studenţilor la cursuri în sistem normal.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor elevilor, părinţilor şi studenţilor. Pregătim scenariile pentru începerea cursurilor. Deja au fost menţionate în spaţiul public aceste scenarii. Avem în vedere să reluăm cursurilor în mod clasa, aşa cum am făcut până acum, însă cu respectarea strictă a unor măsuri”, a declarat ministrul Educaţiei la Digi24.
 
Monica Anisie a precizat că mai există şi un scenariu hibrid, în care unii elevi ar urma să înveţe de acasă, iar alţii ar putea urma cursurile din clasă.
 
”În ultimul scenariu am prevăzut şi situaţia în care să se înveţe online, cursurile să fie desfăşurate de acasă, numai în cazul în care situaţia epidemiologică o va impune. Nu ştim când anume putem să ne pronunţăm cu privire la aceste scenarii”, a adăugat ministrul Educaţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările