Şcolile şi grădiniţele din 4 judeţe, închise din cauza codului roşu de viscol

Şcolile şi grădiniţele din 4 judeţe, închise din cauza codului roşu de viscol

Mai multe şcoli vor avea cursurile suspendate joi din cauza Codului roşu de viscol FOTO: Arhivă

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a transmis miercuri seară o informare privind suspendarea cursurilor pentru ziua de joi, în mai multe şcoli şi grădiniţe din judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi şi Ialomiţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 2 Totodată, vor fi suspendate cursurile de la Liceul „Liviu Rebreanu” şi Şcoala Gimnazială „Geo Bogza” din localitatea Bălan, judeţul Harghita.
 În judeţul Tulcea cursurile vor fi suspendate la unităţile de învăţământ din judeţ, cu excepţia municipiului, au mai transmis reprezentanţii MEC.

UPDATE  În Brăila vor fi închise 102 unităţi de învăţământ, în Buzău,155, în Călăraşi, 97 unităţi de învăţământ, iar în Ialomiţa, 93 unităţi de învăţământ, au transmis miercuri, reprezentanţii Ministerul Educaţiei. 
 
În urma întrunirii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratele Şcolare din judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi şi Ialomiţa au luat decizia ca joi, 06 februarie 2020, cursurile vor fi suspendate din cauza condiţiile meteo nefavorabile, precum intensificări puernice ale vântului, viscol, vizibilitate redusă semnificativ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: