Un tânăr antreprenor român ia cu asalt lumea cu această idee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wallstreet

Matei Pavel este unul dintre cei mai dinamici tineri antreprenori din online-ul românesc, având un mare atu: "are nas" şi viziune pentru noi proiecte şi, spune el, este chiar uneori frustrat că nu poate (că timp, spaţiu şi forţă de muncă) să înceapă şi să continue toate ideile pe care le are.

Matei a detaliat câteva dintre proiectele sale, oferind totodată perspective asupra pieţei antreprenoriale din ţară, subliniind provocările ei. 

 Unul dintre cele mai noi proiecte ale lui-Stickchat s-a făcut văzut foarte mult pe reţele sociale în ultima perioadă. "Am identificat un trend în zonă de stickere, în general. Toţi partenerii noştri din afară-China, State, Norvegia, Israel-sunt interesaţi de zona aceasta, întrucât pentru toate brandurile care vor să între în mobile, messenger-ul este "The No. 1 platform", spune el. 

  

 Antreprenorul încearcă să atragă o masă mare de oameni pentru aceste stickere, care sunt localizate, animate, astfel încât să poată vinde spaţiu de publicitate nativ brandurilor care vor să intre în mobile. Până în prezent, T-Me Studios a realizat...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite