Trenuri blocate în câmp, din cauza lipsei de tensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase trenuri, dintre care două internaționale, sunt blocate în câmp din cauza lipsei de tensiune, a informat joi CFR Călători.

Tren blocat în câmp, din lipsa de energie electrică
Șase trenuri sunt blocate din lipsa alimentării cu energie electrică

Probleme cu alimentarea cu energie electrică au afectat joi nu numai Aeroportul Otopeni, ci și câteva trenuri, din care două internaționale, nevoite să oprească în câmp la temperaturi de aproape 40 de grade.

„Urmare a avizării managerului de infrastructură – CFR SA privind lipsa de tensiune în linia de contact și întreruperea circulației pe mai multe magistrale, sunt afectate în prezent următoarele trenuri ale CFR Călători:

între staţiile Măgheruș Șieu – Șintereag:

  • IR 366 Brașov – Budapesta

între staţiile Ilva Mică – Ilva Mare:

  • IR 1832 Cluj Napoca – Galați
  • IR 1833 Iași – Timișoara Nord

între staţiile Bretea Streiului – Deva:

  • IR 74 Brașov – Budapesta
  • IR 1836 Cluj Napoca – București Nord
  • R 2043 Simeria – Arad

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere.

Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, locomotivă diesel.

Este posibil să se înregistreze întârzieri în circulația trenurilor de călători care străbat această zonă.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru problemele întâmpinate”, a informat joi CFR Călători.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni”, menționează compania.

Echipamentele de control electronic al documentelor de călătorie (ABC - Automatic Border Control) nu au funcţionat, joi dimineaţa, din cauza unor probleme legate de alimentarea electrică din reţeaua naţională, însă până la ora 13:00, patru din cele şase porţi de control au fost repuse în funcţiune.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite