VIDEO Cum arată şantierul giratoriului suspendat de pe Centura Capitalei. Când va fi gata

VIDEO Cum arată şantierul giratoriului suspendat de pe Centura Capitalei. Când va fi gata

Foto: Asociaţia Construim / YouTube

Asociaţia Construim a publicat pe pagina de Facebook imagini cu şantierul de pe Centura Capitalei, în zona Berceni, acolo unde se construieşte un giratoriu suspendat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe firme româneşti lucrează în şantierul din zona de sud a Şoselei de Centură a Bucureştiului, construind un giratoriu suspendat, alături de lărgirea centurii pe o bucată de câţiva kilometri.

„Constructorul avansează cu forajul la pile, mutarea utilităţilor, precum şi pregătirea terenului adiacent Centurii Bucureşti şi drumului judeţean unde se va circula pe 2 benzi pe sens”, scriu cei de la Asociaţia Construim România pe Facebook, alături de un videoclip filmat cu drona.

Lucrările au fost începute în luna august şi se pare că sunt în proporţie de 7% complete. Ele ar trebui să se finalizeze în termen de 30 de luni, în al doilea sfert al anului 2022, şi au un cost de 30,5 milioane de euro.

 

„Obiectul principal al contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru Amenajarea unui nod rutier pe Centura Bucureşti – DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600. Nodul va fi unul denivelat, cu amenajarea unui sens giratoriu suspendat, care va fluidiza traficul, inclusiv pe cel feroviar din zonă. În ceea ce priveşte desfăşurarea investiţiei pe DJ 401, amenajarea nodului rutier este pe o lungime de aproximativ 600 m care se termină cu un sens giratoriu pe direcţia Bucureşti şi aproximativ 650 m care se termină cu un sens giratoriu pe direcţia Berceni”, spunea CNAIR la semnarea contractului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările