Ai 3 luni la dispoziţie să înveţi un domeniu digital nou sau să te specializezi într-un limbaj de programare, şi totul într-un setup online, cu mentori şi colegi care îţi ghidează parcursul, şi cu un program flexibil căruia îi aloci doar 4-6 ore pe săptămână.

La finalul cursului vei avea deja un portofoliu de proiecte proprii cu care să te prezinţi pe piaţa profesională şi poţi participa la programul nostru de angajabilitate. Aici descoperi tot ce trebuie să ştii ca să faci impresie bună pe piaţa muncii, şi îţi facem rost şi de oportunităţi de job-uri sau internship-uri. Alege una din specializările care încep în februarie şi porneşte în propriul journey în IT:

  • Digital Skills. Nivel: începători. Înveţi să utilizezi instrumente digitale variate pentru project management, documente electronice, vânzări online şi colaborare în echipă.
  • Dezvoltare Web - Incepatori. Nivel: începători. Înveţi să construieşti un site în WordPress de la 0, să lucrezi cu plugin-uri de WordPress şi să adaugi formulare, imagini, produse sau postări de blog.
  • Dezvoltare Web - Intermediari Nivel: intermediar. Înveţi principiile de funcţionare PHP împreună cu WordPress şi Bootstrap în proiectarea paginilor web la nivel mediu, utilizând JavaScript, HTML şi CSS.
  • Fullstack Javascript. Nivel: avansat. Îţi pui bazele cunoştinţelor necesare de Fullstack JS şi înveţi practic să dezvolţi aplicaţii folosind tehnologiile React, Express şi MongoDB.
  • Java. Nivel: avansat.. Înveţi să dezvolţi în mod autonom proiecte Java de bază şi să lucrezi la aplicaţii web Spring Boot simple sau medii. Înveţi object oriented programming, rest web services şi web apps în JAVA.

Aflat la cea de-a treia ediţie, programul Generaţia Tech a ajutat până acum peste 1500 de tineri şi adulţi să se specializeze în domenii digitale căutate în ţară. 85% dintre înscrişi finalizează cu succes cursul şi o treime din cei care parcurg şi programul de angajabilitate din curs îşi găsesc cu ajutorul Generaţia Tech un job în domeniul aprofundat. Cursurile au un format care pun mult accent pe practică, iar flexibilitatea cu care se desfăşoară le fac potrivite oricărei categorii profesionale. 

Descoperă mai multe detalii despre mentori, structura cursurilor şi părerile celor care au absolvit deja, şi înscrie-te astăzi la noua serie de cursuri Generaţia Tech care începe pe 22 februarie. Detalii pe www.generatiaTech.ro