Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revolut a anunțat miercuri lansarea ofertei sale de refinanțare a creditelor, în premieră globală, pe piața din România.

Cardul și aplicația Revolut
Revolut a lansat refinanțarea creditelor, în premieră globală, pe piața din România

Primii clienți români ai Revolut Bank au fost invitați deja de banca digitală să aplice pentru creditul de nevoi personale negarantat cu refinanțare. Pentru a marca depășirea pragului de 1,3 miliarde de lei credite aprobate, banca vine cu o nouă ofertă, după ce în august 2022 a lansat creditul de consum pe piața locală. Cu noua funcționalitate de refinanțare, clienții vor avea posibilitatea de a-și gestiona mai eficient bugetul lunar prin consolidarea creditelor existente într-o singura facilitate.

Clienții pot opta pentru refinanțarea uneia sau mai multor facilități de creditare acordate în lei de către alte bănci din România sau de către Revolut. Pot fi refinanțate atât alte credite de nevoi personale, cât și carduri de credit sau facilități de descoperit de cont (overdraft). În plus, clienții au varianta de a solicita o sumă suplimentară de bani. Ca și în cazul creditului de nevoi personale, valoarea maximă pe care o poate avea un credit de refinanțare este de 200.000 lei”, a declarat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite.

Solicitarea de refinanțare se face direct din aplicație, pe un flux simplu, fără birocrație și bătăi de cap. Informațiile privind facilitățile de creditare eligibile pentru refinanțare sunt extrase automat din surse oficiale și prezentate clientului în vederea selectării creditelor pe care dorește să le refinanțeze, oferindu-i acestuia posibilitatea de a vedea, în timp real, potențialul impact al refinanțării în totalul de plată lunar.

Obiectivul nostru este acela de a deveni aplicația financiară globală care pune la dispoziția clienților, într-un singur loc, tot ceea ce le trebuie pentru a-și gestiona bugetul personal. În România, această ambiție se traduce prin ecosistemul de produse și servicii financiare și de lifestyle, accesibile la câteva click-uri distanță, cu beneficii relevante și costuri transparente.

Următorul pas în strategia noastră este acela de a deveni contul bancar principal al clienților români, iar lansarea creditului de nevoi personale cu refinanțare ne duce mai aproape de această țintă. Suntem bucuroși să fim prima piață unde lansăm acest produs și astfel să aducem o experiență de banking diferită, ce se bucură de aprecierea milioanelor de clienți pe plan local”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei băncii din România.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite