Reduceri fulger la Wizz Air. Compania oferă, numai azi, discount de 20% pentru zborurile din vacanţa de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air FOTO 123 RF

Operatorul aerian low-cost Wizz Air oferă o reducere de 20% la toate rezervările efectuate astăzi, miercuri, 21 martie, înainte de miezul nopţii.

Cum numărătoarea inversă pentru vacanţa de Paşte a început, WIZZ îi încurajează pe pasageri să profite de această zi şi să-şi rezerve vacanţa la preţuri avantajoase.

Astfel, compania oferă, numai astăzi, reduceri de 20%, valabile pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Reducerea de 20% se aplică tarifelor, incluzând taxele şi costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare. Această promoţie este valabilă pe 21 martie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale şi de Est. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuaţi toate călătoriile până pe 30 aprilie 2018. 

Preţurile încep de la doar 39 de lei, fiind disponibile 144 de rute Wizz Air spre 21 de ţări din România de pe cele 10 aeroporturi locale.

Plajele din Atena, Larnaca sau Tel-Aviv sunt o alegere inspirată chiar înainte de deschiderea oficială a sezonului de vară pentru un pic de bronz timpuriu, sau clima blândă a Maltei ori cea din Lisabona ce invită turiştii la plimbări reconfortante, aşadar până la miezul nopţii există suficient timp pentru 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite