PeliFilip: Cele mai dinamice mandate generate în 2013, legate de clienţi interesati de active neperformante şi restructurări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai dinamice mandate generate in primele cinci luni ale acestui an sunt legate de clienti interesati de prospectarea pietei de active neperformante in scop de achizitii si restructurari, spun partenerii casei de avocatura PeliFilip chestionati de Wall-Street.ro.

„Cele mai dinamice mandate generate in 2013 sunt legate de clienti interesati de prospectarea pietei de distressed assets in scop de achizitii sau instrainari sau finantare si restructurare sau lichidare. Dinamismul lor este insa comparabil cu cel al celor mai activi clienti deja aflati in portofoliul firmei noastre si care genereaza activitati legate de dezvoltarea de proiecte si afaceri. Indiferent de vechimea mandatului sau a relatiei, clientii au nevoie de predictibilitate si stabilitate in aspectele esentiale, printre care aspectul legat de continutul, interpretarea si aplicarea legii", spun pentru Wall-Street.ro partenerii PeliFilip.

Casa de avocatura PeliFilip, infiintata in urma cu cinci ani, are noua parteneri: Alina Stancu-Birsan, Monica Iancu, Oana Albota si Catalin Alexandru, care s-au alaturat in 2011 celor cinci avocati care au fondat firma: Francisc Peli, Carmen Peli, Cristina Filip, Alexandru Birsan si Ioan Dumitrascu.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite