Oamenii de afaceri de top spun lucruri trăsnite despre angajaţi: “Îmi dă dureri de cap să am grijă de un milion de animale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele celui mai mare partener al Apple, Hon Hai (Foxconn), a încercat să facă o glumă foarte nereuşită în cadrul petrecerii de sfârşit de an. El a spus că Hon Hai are peste un milion de angajaţi şi îi este foarte greu să aibă grijă de un număr atât de mare de animale.

"Hon Hai are o forţă de muncă de peste un milion la nivel mondial şi cum fiinţele umane sunt de asemenea animale, să administrez un milion de animale îmi dă dureri de cap", a spus preşedintele Hon Hai, Terry Gou, la petrecerea de sfârşit de an. El a adăugat că vrea să înveţe de la directorul grădinei zoologice din Taipei cum ar trebui administrate animalele.

Potrivit BusinessInsider care citează WantChineTimes, Gou chiar l-ar fi invitat pe directorul grădinei zoologice să vorbească managerilor de top ai Hon Hai despre cum să îşi facă treaba mai bine.

Directorul de la grădina zoologică a împărtăşit din experienţa sa cu îngrijirea diferitelor animale conform temperamentelor individuale managerilor. Gou l-a ascultat cu atenţie şi i-a cerut să se pune în locul lui ca preşedinte al Hon Hai, spre amuzamentul celor 12 manageri generali prezenţi la eveniment.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite