O companie aeriană îşi reia zborurile către Rusia

0
0
FOTO Wizz Air
FOTO Wizz Air

După şase luni de la invadarea Ucrainei, majoritatea companiilor mari şi-au retras activitatea de pe teritoriul Rusiei. Deşi companiile aeriene şi naţiunile impun interdicţii de zbor şi sancţiuni ruşilor, o companie a luat decizia de a-şi relua ruta către această ţară.

Compania aeriană Wizz Air Abu Dhabi a luat decizia de relua zborurile către Rusia, având ca motiv cererea mare din partea pasagerilor. Astfel, compania aeriană va începe să aibă din nou zboruri din Abu Dhabi către Moscova, biletele urmând să fie puse la vânzare din 3 octombrie, relatează CNN.

„Wizz Air Abu Dhabi este un transportator naţional din Emiratele Arabe Unite care operează în conformitate cu reglementările şi politicile naţionale ale Emiratelor Arabe Unite. Compania aeriană îşi reia operaţiunile către Moscova pentru a satisface cererea de călătorii pentru pasagerii care doresc să zboare către şi dinspre Rusia din capitala Emiratelor Arabe Unite. Toate Emiratele Arabe Unite companiile aeriene naţionale operează în prezent zboruri directe către Rusia”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Wizz Air.

Printre companiile care mai operează în prezent curse către Rusia sunt Etihad, Emirates şi FlyDubai. Wizz lansase o rută în luna decembrie 2021, dar a suspendat-o atunci când Rusia a invadat Ucraina.

Compania Wizz Air Abu Dhabi a fost fondată în 2019 şi este o filială din Emirate a Wizz Air. Compania aeriană Wizz Air nu trece printr-o perioadă foarte bună după ce CEO-ul Jozsef Varadu a fost înregistrat când spunea personalului să treacă peste oboseală şi să continue munca, în timpul haosului produs pe aeroporturi în această vară. 

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite