O bancă îşi răsplăteşte clienţii cu până la 500 de lei. Ce trebuie să facă pentru a primi banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute bănci din România a anunţat că are două oferte promoţionale pentru clienţii săi, prezentând în detaliu şi care sunt singurele condiţii pe care le impune.

Raiffeisen Bank oferă clienţilor care îşi deschid cont curent în perioada 15 iunie – 30 septembrie o serie de facilităţi pentru a-i sprijini să treacă cu bine de dificultăţile generate de criză pandemică. Astfel, pachetele de cont curent ZERO Simplu vor avea în primele 6 luni costuri zero, fără a mai fi condiţionate de veniturile lunare.  

  

 “Suntem preocupaţi să adaptăm oferta noastră la perioadă pe care o traversăm. În ultimele luni unii oameni au avut venituri care au variat de la lună la lună şi, în acelaşi timp, un număr mare de persoane şi-au deschis conturi curente noi. De asemenea, utilizarea serviciilor bancare la distanţă, prin Smart Mobile, dar şi plăţile cu cardul, au crescut foarte mult. În acest context, banca şi-a adaptat oferta şi vor beneficia de costuri 0 toţi clienţii noi de pachete de cont curent, iar o perioadă de 6 luni, aceste costuri 0 nu vor fi condiţionate de intrările lunare de bani în cont”, a explicat Cătălin Munteanu, director executiv Aria persoane fizice la Raiffeisen Bank.  

   

 Pachetul ZERO Simplu asigură accesul la toate serviciile bancare de care un client are nevoie pentru administrarea zi de zi a banilor săi: comisioanele sunt 0 pentru utilizarea produselor din pachet: cont curent, mobile şi internet banking, card de debit în lei (pentru plăţi şi retrageri de numerar de la orice ATM din România), plăţi de facturi prin debit direct (fără limită de număr de facturi plătite prin acest serviciu), cont de economii. Pachetul include şi o dobândă preferenţială pentru creditele descoperit de cont. 

  

 În plus, clienţii care încasează venitul lunar în conturi Raiffeisen Bank beneficiază şi de alte oferte în această perioadă, astfel încât costurile totale cu serviciile bancare să scadă şi mai mult: 

   

- în perioada 2 iunie – 31 august, toţi clienţii băncii beneficiază de un cod promoţional şi pot câştiga între 50-500 de lei pentru clienţii noi pe care îi recomandă băncii; regulamentul promoţiei poate fi găsit pe site-ul băncii

- în perioada 22 iunie – 30 septembrie, toţi clienţii băncii care lucrează pentru unul dintre miile de angajatori cu care banca are încheiate convenţii de salarii şi care vor să îşi adauge în portofoliul de produse şi un card de credit (Standard, Vodafone sau eMag), primesc cadou contravaloarea taxei anuale de administrare, care variază între 40 şi 60 de lei în funcţie de tipul cardului de credit, la utilizarea cardului până pe 31 octombrie;  

- toţi clienţii băncii care îşi încasează salariul în cont la Raiffeisen Bank beneficiază de credite de nevoi personale sau ipotecare în condiţii de preţ mai bune; 

  

 Aici puteţi găsi detaliile privind noua ofertă ZERO Simplu:  

  

 Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,1 milioane de clienţi persoane fizice, 91.000 de IMM-uri şi 5.700 de companii mari şi medii. Peste 650.000 dintre clienţii băncii folosesc aplicaţiile Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online. Banca are peste 4.800 de angajaţi şi aproximativ 800 de ATM-uri, 330 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi 22.300 de POS-uri. 

  

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite