Noi oferte de Paşte de la Vodafone România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Vodafone România vine în întâmpinarea clienţilor cu oferte promoţionale ce includ abonamente de voce şi date, bonusuri de mii de minute naţionale şi internet pe mobil şi telefoane performante la preţuri avantajoase.

Pasionaţii de smartphone-uri se pot bucura de noul telefon HTC Desire S, disponibil acum în magazinele Vodafone România. Noua ofertă de smartphone-uri răspunde nevoilor unei categorii numeroase de utilizatori, de a beneficia de un pachet complet ce combină servicii de voce, date şi telefoane performante, la preţuri avantajoase. Noul telefon inteligent, HTC Desire S, poate fi achiziţionat din magazinele Vodafone la preţul promoţional de 99 de euro cu TVA inclus, împreună cu pachetul Smartphone Complet 1.500 şi 1 GB internet pe mobil.

Noul smartphone de la HTC cântăreşte aproximativ 130 de grame şi dispune de un ecran tactil de 3,7 inch, cu rezoluţie 480×800. Ca specificaţii tehnice, Desire S este dotat cu procesor de 1 GHz, spaţiu de stocare de 1,1 GB cu posibilitate de expansiune prin card de memorie microSD, 768 MB memorie RAM şi foloseşte sistemul de operare Android cu HTC Sense. Unul dintre punctele forte ale HTC Desire Seste camera foto de 5 MB cu autofocus şi bliţ Power LED, care are posibilitatea de a înregistra video şi de a fotografia în format HD.

Vodafone doreşte să încurajeze adoptarea telefoanelor inteligente în rândul utilizatorilor săi, prin preţuri accesibile şi pachete complete de servicii, care să răspundă cât mai bine nevoii crescute de comunicare şi mobilitate. De aceea, noua ofertă de Paşte aduce o gamă largă de smartphone-uri de top cum ar fi, Google Nexus S, Blackberry Torch, Nokia C7, LG Optimus One, Nokia C5-03, Nokia 5230 şi bineînţeles noul HTC Desire S.

Telefoane inteligente la preţuri avantajoase

Google Nexus S este primul telefon care funcţionează pe platforma Android 2.3. Lansat recent în România, acesta este disponibil la Vodafone la un preţ de 149 de euro cu TVA inclus, împreună cu abonamentul Smartphone Complet 1.500 cu 1 GB internet pe mobil.

LG Optimus One poate fi achiziţionat cu 19 euro cu TVA inclus, preţ redus cu 50% faţă de promoţia anterioară. La acesta se adaugă pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 şi 275 MB internet pe mobil. Nokia C7 are acum un preţ promoţional de 129 de euro, TVA inclus, împreună cu pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 şi 500 MB internet pe mobil. De asemenea, telefonul a fost redus cu 35% faţă de promoţia anterioară. Blackberry Torch costă 199 de euro, TVA inclus, pentru Smartphone Complet 1.500 şi opţiunea Blackberry 50. Telefonul a beneficiat de un discount de peste 30% faţă de promoţia anterioară.

Nokia C5-03 este disponibil la un preţ promoţional de 29 de euro , TVA inclus, preţ cu discount de 41% faţă de promoţia anterioară. Acesta poate fi achiziţionat împreună cu pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 şi opţiunea 500 MB internet pe mobil. Nokia 5230 are un preţ de 9 euro cu TVA inclus pentru pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 şi 275 internet pe mobil. Vodafone a îmbogăţit recent oferta promoţională cu posibilitatea de a opta pentru noi bonusuri, disponibile atât pentru clienţii noi, cât şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentul: 500 de minute naţionale la abonamentele Complet 500 şi Complet 800, respectiv 1.000 de minute naţionale valabile şase luni la abonamentele Complet 1.000, Complet 1.500 şi Complet 2.000.

Minutele bonus sunt disponibile acum şi la pachetele Smartphone. Pachetele Smartphone Complet şi Smartphone Blackberry pot fi vizualizate pe www.vodafone.ro/smartphones. Oferta Vodafone pentru clienţii serviciilor pe bază de abonament, lansată în data de 7 martie 2011, este valabilă în continuare. De asemenea, oferta completă este disponibilă pe site-ul www.vodafone.ro/abonamente.

HTC Desire S,amintiri în HD

Noul telefon de la HTC, evoluat din vechiul HTC Desire, are un ecran tactil de 3,7 inch, cu rezoluţie 480×800, cântărește aproximativ 130 de grame și folosește platforma Android cu HTC Sense. Acesta este dotat cu procesor de 1 GHz, spaţiu de stocare de 1,1 GB cu posibilitate de expansiune prin card de memorie microSD și 768 MB memorie RAM. Smartphone-ul impresionează prin camera foto de 5 MB cu autofocus şi bliţ Power LED, care are posibilitatea de a înregistra video şi de a fotografia în format HD. HTC Desire S poate fi achiziţionat din magazinele Vodafone la preţul promoţional de 99 de euro cu TVA inclus, împreună cu pachetul Smartphone Complet 1.500 şi 1 GB internet pe mobil.

image
Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite