Articol publicitar

Mondelēz International a integrat oficial compania Chipita, achiziţionată în acest an. Compania va prelua solicitările consumatorilor brandurilor Chipita

0
0
advert

Mondelēz International a anunţat că a finalizat în luna iulie 2022 integrarea organizaţională a companiei recent achiziţionate Chipita Global S.A., un lider cu creştere rapidă în categoria snackurilor coapte, din Europa Centrală şi de Est. Astfel, Mondelez va prelua solicitările consumatorilor brandurilor Chipita – 7 days, Fineti, Bake Rolls, Chipicao, produse care acum fac parte din portofoliul Mondelēz.

Consumatorii din România pot utiliza în continuare datele de contact prezente pe ambalajele produselor Chipita, fiind redirecţionaţi automat către Departamentul de relaţii cu clienţii din cadrul companiei Mondelēz. De asemenea, consumatorii pot suna direct la numărul consumatorului 021.233.04.05 pus la dispoziţie de către Mondelēz International, între orele 09.00-17.00, pot trimite email la adresa consumator@mdlz.com sau pot utiliza formularul de contact disponibil pe site-ul https://www.mondelezinternational.com.

Achiziţia companiei Chipita Global SA a fost încheiată la nivel global în ianuarie 2022 şi permite Mondelēz International să ofere un portofoliu extins de produse consumatorilor din România, răspunzând cererii în creştere pentru segmentul gustărilor.

Despre Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de ţări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale şi locale de referinţă, precum biscuiţii Oreo, belVita şi LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka şi Toblerone; bomboanele Sour Patch şi guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră în clasamentele Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 şi Dow Jones Sustainability Index. Vizitaţi www.mondelezinternational.com sau urmăriţi compania pe Twitter la adresa www.twitter.com/MDLZ.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite