Articol publicitar

JYSK România plăteşte 15 lei/zi pentru tichetele de masă ale angajaţilor săi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

JYSK România, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilier şi decoraţiuni interioare din Europa, va majora, începând cu data de 1 decembrie 2016, valoarea tichetelor de masă acordate angajaţilor săi. Astfel, valoarea nominală a unui tichet de masă va ajunge la 15 lei, suma maximă prevăzută de lege.

“Pentru noi este foarte important ca angajaţii să fie fericiţi şi să aibă un grad ridicat de satisfacţie la locul de muncă. De aceea, încercăm în permanenţă să îi răsplătim pentru eforturile depuse. Pe lângă tichetele de masă a căror valoare va creşte la 15 lei, mai oferim beneficii precum fructe proaspete şi cafea în fiecare zi, un tort cadou din partea companiei cu ocazia zilei de naştere a fiecărui coleg, două ieşiri trimestriale în oraş cu echipa, cadouri de Crăciun şi petreceri anuale”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România şi Bulgaria.

Conform unui chestionar realizat la începutul anului în rândul angajaţilor JYSK din toate ţările în care activează compania daneză, pe o scală de la 1 la 100 privind nivelul de satisfacţie a angajaţilor JYSK, angajaţii români au realizat un scor mediu de 88. Acest scor este cu 10 puncte mai mare faţă de un studiu similar realizat în anul 2014. De asemenea, conform acestui chestionar, angajaţii JYSK din România au cel mai ridicat nivel de satisfacţie din grupul JYSK. Compania are aproape 500 de angajaţi în România şi 20.000 la nivel global.

advert

Legea privind modificarea valorii nominale a tichetelor de masă a fost modificată în luna octombrie, astfel încât angajatorii pot acorda începând de la 1 decembrie câte un tichet pe zi cu valoare maximă de 15 lei. 

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 35 magazine deschise în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Piatra Neamţ, Hunedoara.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite