Amethyst Radiotherapy primeşte o injecţie de capital de la fondul Mezzanine Management

Amethyst Radiotherapy primeşte o injecţie de capital de la fondul Mezzanine Management

Amethyst Radiotherapy FOTO wall-street.ro

Amethyst Radiotherapy a confirmat operaţiunea prin care un administrator de fonduri tip mezanin a devenit acţionar în companie, injecţia de capital - de 21 milioane euro - urmând să finanţeze proiectele de investiţii în alte centre de radioterapie din România şi străinatate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amethyst Radiotherapy Limited a precizat ca fondul de investitii Accession Mezzanine Capital III, administrat de Mezzanine Management, a participat la majorarea de capital social aprobata de companie la finalul lunii aprilie 2015 in vederea sustinerii si dezvoltarii afacerii prin deschiderea de noi centre in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania.
 
Urmare a acestei operatiuni, fondul administrat de Mezzanine Management a devenit actionar in Amethyst Radiotherapy Limited si a extins finantarea acordata initial la o valoare cumulata de aproximativ 25 milioane euro. In prezent, grupul Amethyst detine in Romania doua centre de radioterapie deschise la Bucuresti si Cluj-Napoca si are in plan inaugurarea unui alt centru in Timisoara. De asemenea, prin reteaua internationala Amethyst sunt oferite tratamente de ultima generatie si pacientilor din Polonia si Franta iar planul de dezvoltare vizeaza deschiderea de noi centre in Germania, Franta si Bulgaria.
 
Fondul de investitii Accession Mezzanine Capital III, administrat de Mezzanine Management, a devenit actionar in companie ca urmare a majorarii de capital aprobate luna trecuta, dupa ce in 2014 a acordat Amethyst o facilitate de credit de tip mezanin in valoare de 21 milioane euro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările