Un nou proiect rezidenţial se ridică în nordul Capitalei. AFI Europe construieşte 190 de apartamente în prima parte a proiectului AFI City

Un nou proiect rezidenţial se ridică în nordul Capitalei. AFI Europe construieşte
190 de apartamente în prima parte a proiectului AFI City

Afi City

AFI City, primul proiect rezidenţial pe care proprietarii mall-ului AFI îl dezvoltă în România, a primit autorizaţia de construcţie. Complexul va fi construit în nordul Capitalei şi va avea 190 de apartamente, în primă fază.

Ştiri pe aceeaşi temă

AFI Europe România anunţă că a primit autorizaţia de construcţie pentru a începe lucrările la AFI City. Construcţia proiectului va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază fiind pogramate să demareze în următoarele două luni.  

Construcţia este localizată în partea de nord-vest a Bucureştiului, de-a lungul Bulevardului Bucureştii Noi, sectorul 1. Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane. Odată finalizat, AFI City se va număra printre cele mai mari proiecte rezidenţiale din Bucureşti.

„Ne-am extins activitatea pe piaţa din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidenţial în Bucureşti. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga şi Praga, o dovadă a încrederii pe care oamenii din regiunea Europei Centrale şi de Est o au în compania noastră şi a faptului că am reuşit să ne ridicăm la standardele lor. Ne dorim să aducem acest lucru şi în România şi să oferim oamenilor casa pe care o caută”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Cele 190 de apartamente sunt construite pe diferite dimensiuni şi stiluri de compartimentare: Studio Dublu, apartamente cu două şi trei camere, cele mai moderne şi funcţionale apartamente de pe piaţă. Mai mult, alături de facilităţile de retail din apropiere, pune la dispoziţie un mix perfect între stilul de viata propriu şi activităţile alături de familie şi prieteni.

În plus, AFI City răspunde standardelor curente de sustenabilitate şi a fost pre-certificat de Asociaţia Română pentru Clădiri Verzi.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce priveşte dezvoltarea, managementul şi investiţiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează mall-ul „AFI Cotroceni”. În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploieşti.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat parcul de business AFI Park.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul oraşului Braşov proiectul AFI Braşov, care include un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de metri pătraţi şi două clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 de metri pătraţi.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de 56.000 de metri pătraţi, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott şi a Parlamentului României.

De asemenea, AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea a încă două proiecte: unul va consta într-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătraţi din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket şi un magazin tip „DYI”, iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidenţial amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătraţi din Bucureştii Noi (sectorul 1 din Bucureşti).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările