FOTO Un hotel din Japonia îşi cere scuze pentru întreruperea conexiunii la internet, pentru un minut, la 4 dimineaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hotel de cinci stele din Japonia oferă un exemplu în ceea ce priveşte atenţia pe care le-o acordă clienţilor săi, cerându-le scuze că internetul se va întrerupe pentru un singur minut.

Printr-un anunţ, hotelul Palace din capitala Japoniei, Tokyo, îşi cere scuze pentru întreruperea conexiunii la internet, pentru un minut, deşi aceasta are loc la o oră „moartă”, 4 dimineaţa.

„Datorită unei operaţiuni de mentenanţă a utilităţilor electrice de urgenţă, vom avea o întrerupere a accesului la internet pentru aproximativ un minut, de la ora 4.00 a.m. (dimineaţa, n.r.), marţi, 14 aprilie. Ne cerem scuze pentru inconvenienţă şi apreciem mult buna înţelegere.

Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă vă putem oferi orice ajutor pe această temă.

Biroul de menaj                                                    

Palace Hotel Tokyo”.

image

Palace Hotel este unul din cele mai prestigioase hoteluri din capitala Japoniei. Localizat în unul din centrele de business ale oraşului, Manouchi, cei mai mulţi din clienţi hotelului sunt oameni de afaceri de cel mai înalt nivel, precum CEO şi invitaţi VIP.

Japonezii sunt faimoşi că îşi cer scuze pentru diverse inconvenienţe, precum întârzierile trenurilor. Dacă acestea pleacă cu numai câteva secunde întârziere, compania care le administrează scrie pe bileţele mesaje prin care îşi cere scuze, pe care le distribuie apoi fiecărui călător.

Cel mai extrem caz cunoscut este cel în care compania feroviară japoneză şi-a cerut scuze unor pasageri pentru că un tren a plecat cu 20 de secunde mai devreme.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite