Florin Cîţu: Ciolacu vrea România în criză. Înscrierile în IMM Invest încep săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu

Ministrul Finananţelor, Florin Cîţu, a lansat un contraatac dur împotriva preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, acuzându-l că „vrea România în criză”. Ministrul a anunţat că IMM Invest va fi relansat săptămâna viitoare.

„Ciolacu vrea România în criză!

Am fost informat de instituţiile abilitate că noua forma a site-ul IMM INVEST, pe care înţeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata săptămâna viitoare.

Având în vedere că:

- timp de o luna de zile toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public şi respinse în parlament de PSD.

- am promis tuturor transparenţă şi profesionalism

Am luat următoarea decizie.

Începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl iniţiez şi care este aprobat de guvern iar după aceea este contestant şi anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunţ pe care orice persoana care accesează programul respectiv să-l citească.

Romanii trebuie să ştie adevărul!

Că să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare si se va deschide cu anunţul din cartolina ataşată.

Am fost informat de specialişti că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puţin 4 milioane de oameni în prima oră”, a scris Florin Cîţu.

Joi seara, ministrul declarase la TVR că ​Programul IMM Invest va fi reluat în câteva zile şi va veni cu noutatea prin care clienţii pot să cumuleze creditul pentru investiţii cu linia de credit pentru capital de lucru.

"În această seară am modificat puţin normele, pentru că am mai primit de la Comisia Europeană încă o relaxare: clienţii pot să cumuleze creditul pentru investiţii cu linia de credit pentru capital de lucru şi pot avea acces la mai mulţi bani, să le cumuleze pe cele două. IMM Invest este un program făcut pentru minimum 40.000 de IMM-uri. În România, astăzi, sunt bancabile în jur de 12, 13, maxim 15.000 de IMM-uri. Deci, ne-am luat o marjă faţă de numărul de IMM-uri bancabile mare. În aşa fel arătăm clar că acele IMM-uri care nu ar fi putut să ia credite astăzi vor putea să acceseze aceşti bani", a explicat el, la TVR 1.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite