Edenred a primit autorizaţie pentru a emite tichete de masă în Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
edenred

Grupul Edenred a primit în data de 27 martie 2018 prima licenţă pentru emiterea tichetelor de masă în Republica Moldova.

Licenţa acordată de către Agenţia Servicii Publice din Republica Moldova îi permite Grupului Edenred, lider mondial în serviciii preplătite pentru companii, să-şi înceapă operaţiunile în Republica Moldova.

Începând chiar de ieri, Edenred a emis şi livrat primele tichete de masă pentru angajaţii companiilor din Republica Moldova. Tichetele de masă vor putea fi utilizate în cea mai variată reţea de comercianţi parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru achitarea mesei de prânz sau pentru achiziţionarea de produse alimentare.

Legea tichetelor de masă a fost promulgată în Republica Moldova în luna octombrie 2017, fiind urmată la scurt timp de publicarea normelor de aplicare. Edenred a  deschis la sfârşitul anului 2017 un sediu la  Chişinău, unde a recrutat echipa locală şi a încheiat contracte cu partenerii locali, companii angajatoare precum şi magazine alimentare.

Cu o populaţie de 3,55 milioane de locuitori, în Republica Moldova activează peste 1.280.000 salariaţi. „Ne bucurăm să putem onora primele comenzi de tichete de masă ale partenerilor noştri, care vor contribui la creşterea puterii de cumpărare a angajaţilor şi la instalarea unui climat de în-credere şi stabilitate în companiile moldoveneşti”, a declarat Dana Sîntejudean, director general Edenred România & Moldova.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite