Ea este prima româncă la conducerea Novotel: „Turiştii au nevoie să te uiţi în ochii lor şi să simtă cu sufletul ceea ce tu faci tehnic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Gheorghiu      Foto Mircea Dragoş
Angela Gheorghiu      Foto Mircea Dragoş

După ani la rând în care Novotel Bucharest City Centre a avut numai directori francezi şi belgieni, la conducerea hotelului se aude de anul trecut accentul românesc. Este vocea Angelei Gheorghiu (40 ani), prima femeie şi prima persoană din România în fruntea hotelului de pe Calea Victoriei.

Andreea Gheorghiu are experienţă numai în domeniul hotelier, în care lucrează din 2001, şi exclusiv în grupul Accor. După ce a absolvenit Facultatea de Industrie Alimentară, Acvacultură şi Pescuit, secţia Alimentaţie Publică şi Turism din Galaţi, a început să lucreze ca responsabil de restaurant (food&beverage) la primul hotel Ibis din România, situat lângă Gara de Nord din Bucureşti. Ulterior, în 2005, a avansat în funcţia de director operaţional, la hotelul Ibis de lângă Palatul Parlamentului, iar în 2009, după un „MBA“ intern, în cadrul companiei, s-a mutat în Sibiu. 

Citeşte mai mult pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite