După ofertele speciale pentru seniori, agenţiile de turism vin acum cu pachete speciale pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul public-ţintă al agenţiilor de turism sunt familiile cu copii, touroperatorii oferind pachete care includ sejururi gratuite pentru copii.

Cu ocazia a 15 ani de activitate, Christian Tour dezvoltă o serie de programe prin care face cinste românilor cu… călătorii: ”La ceas aniversar, se obişnuieşte să-ți serveşti prietenii cu tort şi şampanie. Noi facem cinste cu călătorii“, s-a destăinuit Cristian Pandel, managerul agenției. „După facilitățile oferite în toamnă și primăvară seniorilor, acum este rândul copiilor să se bucure de vacanță", explică Cristian Pandel, managerul agenţiei.

"Pentru că avem peste 20 de mijloace de transport proprii, majoritatea ieșite deja din leasing și aflate în proprietatea agenției, pe anumite destinații oferim copiilor transportul gratuit. Pe alte destinații, cei mici se bucură de gratuități la cazare, masă, excursii opționale etc. Și noi avem copii și ne preocupă în mod special felul în care aceștia sunt tratați în vacanță”. continuă acesta.

În premieră pentru România, Christian Tour a creat conceptul de „family club“. Sub umbrela sa intră hoteluri din Grecia, Bulgaria şi Turcia. Unele oferte includ chiar programe speciale de animație, jocuri și concursuri în limba română.

Anul trecut, Christian Tour a pus bazele Memento Holidays, creând astfel cel mai mare grup de turism care își desfășoară activitatea în România și care are și capital autohton. ”La începutul sezonului estival lansăm sistemul mementoholidays.com, care printre altele pune on-line, la dispoziție turistilor și a a tuturor operatorilor în turism, cazări la peste 100.000 de hoteluri, bilete de avion, sejururi turoperate de partenerii Memento la prima mână”, explică Pandel.

Deocamdată, din perimetrul în care Memento îşi desfăşoară activitatea, fac parte companii din şapte ţări europene: Grecia, Turcia, Spania, Italia, Cipru, Bulgaria şi România. În sezonul care tocmai a început, grupul îşi va extinde activitatea. Următorul pas este deschiderea unor sedii în Antalya, Mallorca şi Costa del Sol. Acestea vor funcţiona ca agenţii de incoming pentru respectivele destinaţii.

Prin intermediul Memento, Christian Tour a contractat deja aproape 10.000 de turiști străini care își fac anul acesta vacanța în România.

Memento Holidays se lansează oficial astăzi, cu ocazia Târgului Naţional de Turism al României, de la Romexpo

Anul trecut, Christian Tour a avut peste 100.000 de turiști, cu o valoare a vânzărilor de aproape 30.000.000 € cifră de vânzări.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite