Cine este noul şef Tarom. Angajată în companie imediat după terminarea facultăţii, a lucrat împreună cu familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Mezei
Mădălina Mezei

Compania naţională Tarom are, de miercuri, un nou director general, al patrulea din acest an şi al treilea din ultima lună. Mădălina Mezei lucrează în companie încă din 1997, imediat după ce a terminat facultatea, iar de-a lungul timpului soţul, dar şi alte rude i-au fost colegi.

Mădălina Daniela Mezei l-a înlocuit în funcţie pe Mareşi Cărăvan, care a condus compania timp de câteva zile, după ce pilotul Florin Susanu a renunţat la poziţie. Susanu îl înlocuia în funcţie pe Werner Wolff, îndepărtat de la conducerea Tarom în luna martie.

Cine este Mădălina Mezei

Mădălina Mezei lucrează în cadrul Tarom de mai mult de 20 de ani, adică încă din anul 1997, arată CV-ul său. Mezei este absolventă a Academiei de Studii Economice (Facultatea de Management), având o diplomă de economist în management în Transporturi, Construcţii şi Telecomunicaţii, Economie.

Imediat după terminarea facultăţii, ea s-a angajat în cadrul Tarom, unde a lucrat în perioada 1997 – 2001 ca economist Relaţii Publice şi Publicitate. Între anii 2001 şi 2006, a ocupat funcţia de Station Manager Bruxelles pentru Tarom, după care până în 2007 a fost manager de rută pe zona America şi Orient.

Timp de aproape doi ani, între 2007 şi 2009, a fost agent Ticketing şi Vânzări pentru Tarom, pe Brussels Airport. Începând din 2009 şi până în prezent, Mezei a fost reprezentant Tarom în Belgia.

Mezei mai are un Master în Management European, Marketing, Strategie, Finanţe la ULB -Solvay Business School, Bruxelles, Belgia, încheiat în anul 2006.

Tarom nu a publicat, încă, şi declaraţia de avere a Mădălinei Mezei.                        

Laurenţiu Mezei Tarom

Mai multe rude au lucrat în Tarom

Un document obţinut de Cotidianul, în 2017, arată că familia Mezei alături de familia Căpitan reprezintă un exemplu de nepotism din cadrul Tarom.

Mădălina Mezei, fostă Căpitan, este căsătorită cu Laurenţiu Mezei (foto dreapta). Acesta a fost reprezentantul Tarom la Amsterdam şi presa a scris că a fost demis, în decembrie 2017, după un scandal legat de uitarea a şase români pe aeroportul Schiphol. Pagina de Linkedin a lui Laurenţiu Mezei arată că acesta lucrează la Tarom din 2002 şi a ocupat de-a lungul timpului mai multe poziţii.

În cadrul Tarom a mai lucrat şi Daniel Căpitan, agent de pază, care este unchiul al Mădălinei Mezei, mai scria Cotidianul. Potrivit aceleiaşi surse, Daniel Căpitan este şi unchiul lui Şerban Căpitan (foto jos), pilot comandant în cadrul Tarom. Potrivit profilului său de Linkedin, Şerban Căpitan este pilot la Tarom din 2004 până în prezent

Şerban Căpitan Tarom
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite