Cel mai bogat om, Carlos Slim, cu o avere de 74 de miliarde dolari, de trei ori la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlos Slim, cunoscutul om de afaceri mexican considerat cel mai bogat om din lume în versiunea revistei Forbes, a fost în anul 1997 de trei ori la un pas de moarte.

CITEŞTE ŞI:

Cel mai bogat om din lume, Carlos Slim, a pierdut opt miliarde dolari pe bursă

Biograful său, Jose Martinez, dezvăluie acest lucru în cartea sa "Secretele celui mai bogat om din lume, Carlos Slim". Volumul va fi pus în vânzare săptămâna aceasta, după cum informează media locale monitorizate de Reuters şi RIA Novosti.

De câteva ori, Slim a fost aproape de moarte din cauza unor probleme cardiace care l-au adus pe patul de spital, aflându-se, aşa cum singur recunoaşte, cu un picior în groapă, dar nu se ştie prin ce minune a reuşit să supravieţuiască de fiecare dată, afirmă Martinez.

În 2010, averea lui Slim era estimată de Forbes la 74 miliarde de dolari, într-un singur an el reuşind să-şi majoreze capitalul cu peste 20 de miliarde de dolari.

Cu toate acestea, potrivit Forbes, în primele opt luni ale anului 2011, averea sa s-a redus cu 10,7 miliarde de dolari. Companiile lui Slim domină piaţa telecomunicaţiilor din Mexic şi o serie de ţări din America Latină.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite